Soepen en voorgerechten
Potages / Suppen / Soups / Sopas
Entrées / Vorspeisen/ Starters / Entradas
Scampi's, peper en honing, groentjes.€ 15/€23
Buffelmozzarella € 12/€18
Salade van de Chef € 9/€14
Vleesgerechten
Plats de Viande / Fleischplatten / Meat / Carnes
Kangoeroe filet Cumberland in sjalotten-portosaus€ 24
Filet van Krokodil, cocos, rode peper€ 26
Buffel, filet pur, sauce naar keuze€ 28
Moambe: kippenfilet, palmnotensaus, saka-saka, bakbanaan€ 24
Chimi-churri steak simmenthal: rib-eye steak€ 28
Rib-eye steak simmenthal: groenepepersaus, specialitiet van de chef€ 28
Ibéricovarken filet, kruidige roomsaus.€ 24
Visgerechten
Plats de poissons / Die Fishplatte / Fishes / Pescados
Gentse waterzooi: verscheidene vissoorten in een roomsoep€ 25
Kabeljauwhaasje, kruidenkorst.€ 24
Vegetarisch
Vegetarian
Groentenwaaier : Breed assortiment van seizoensgroenten en groentenbereidingen € 21
voor de kleintjes
Pour les enfants / Kinderplatte / Kids meal / Para los niños
Balletjes in tomatensaus met frietjes€ 10
Nagerechten
Desserts / Postres
Dame blanche: vanille ijs, warme huisgemaakte chocoladesaus€ 7
Appelcrunch met speculoosijs€ 8
Creme brulee€ 6
Zin in al dat lekkers?
Stuur ons een bericht en laat ons weten dat je komt. Jouw tafel wordt zo gereserveerd.
Reserveer een tafelLunch Menu
lunch menu | menu lunch
Vraag naar onze suggesties €
Suggestie Menu
Suggestions menu | Le menu suggestions
Portobello champignon, gegratineerd, kaas, broodkorst.
of/or/oùZeebarbeel, gebakken, tomaat, saffraan,witte wijn.
Tagliata, rundsbavette, rucola, parmesaan, olijfolie.
Skrei, pijpajuin, parmiggiano, tabasco, boter.
Huisgemaakte frangipanetaart.
Irish coffee (+ € 2)
€ 37
Oudejaars Menu: 31/12/2021
New Year's Eve menu | Menu de la Saint-Sylvestre