Chef Christophe bracht zijn jeugd in het West-Vlaamse Desselgem door. Al snel bleek dat hij zijn grenzen wou verleggen. Eerst Gent. Dan Tenerife voor 2 jaar. En dan terug Gent. Waar hij zijn grote liefde vond. En waar hij restaurant de Vier Tafels kon overnemen na er enkele jaren als manager aan de slag geweest te zijn. Zijn liefde voor de exotische keuken én de Belgische cuisine maakt Vier Tafels in het Patershol wat het vandaag is. Een plaats om te genieten van het beste wat de wereld te bieden heeft.

One cannot think, love, sleep well, if one has not dined wellVirginia Woolf
restaurant gent

Restaurant Gent: Vier Tafels, gelegen in het pittoreske Patershol in Gent.


De Middeleeuwse buurt in Gent, het Patershol, ligt vlakbij kasteel het Gravensteen. De Plotersgracht, waar je de Vier Tafels vindt, ademt geschiedenis, net zoals het restaurant.


internationaal restaurant gent

Het beste wat de wereld te bieden heeft,
vind je hier.


Chef Christophe heeft veel gereisd. Spanje, India, Thailand en Zuid-Amerika. Overal pikt hij smaken op. En die vind je op de kaart van de Vier Tafels.

Reviews op Tripadvisor


Ons restaurant is gegeerd door Gentenaars, Vlamingen en Belgen, Nederlanders en toeristen uit binnen- en buitenland. Iedereen is welkom. Als je een goeie ervaring had, laat gerust een berichtje na op Tripadvisor. We kijken uit naar je feedback en willen altijd leren van je wijze woorden.